Language
 
 Nederlands (NL)    
 Duits (DE)    
 Engels (GB)    

Inspiratie

Sweet & Candy zoekt voortdurend naar mooie vernieuwende mogelijkheden voor verpakking en presentatie van zoetwaren. Wij delen de mooie en inspirerende voorbeelden die wij tegenkomen graag, hieronder vindt u een pagina vol inspiratie en idee├źn.

Presentatie

Snoep is een impuls artikel en de presentatie van zoetwaren speelt daarom een belangrijke rol bij de verkoop. Een mooie presentatie zal de consument uiteindelijk eerder verleiden tot een aankoop dan een minder mooie presentatie. Daarom zoeken wij voortdurend naar mooie presentaties over de hele wereld, waarin verleiding en presentatie voorop staan.

Unieke producten

Innovatie en vernieuwing is een andere factor die er in de zoetwarenbranche voor zorgt dat de consument voortdurend wordt geprikkeld. Innovatie en vernieuwing draagt dan ook bij aan de verkoop van zoetwaren. Komt u een vreemde verschijning op verrassende smaak tegen in de winkel of op internet? Tip ons dan! Heeft u wel eens van onderstaande producten gehoord?

Verpakkingen

Sweet & Candy levert een bescheiden assortiment verpakkingsmateriaal dat veel gevraagd wordt door ondernemers in de zoetwaren branche. Daarnaast kunt u bij onze partner in verpakkingsmateriaal Musdeco terecht voor een zeer groot assortiment verpakkingen. Ter inspiratie zoeken wij voortdurend naar inspirerende voorbeelden voor het verpakken van uw zoetwaren. Op deze pagina vindt u een bonte verzameling met voorbeelden die u in veel gevallen als inspiratie kunt gebruiken.

Kunst

Snoep en kunst is geen voor de hand liggende combinatie. Toch zult u zich verbazen als u ziet hoe sommige mensen snoepen tot een ware kunst hebben verheven.