Totaalleverancier voor Snoepspeciaalzaak, zoetwaren groothandel en ambulante handel

Sweet & Candy is een totaalleverancier in de zoetwarenbranche. Zowel voor de groothandel als de detaillist biedt Sweet & Candy een zeer breed assortiment zoetwaren. Door te volledig te specialiseren op de zoetwarenbranche kunnen specifieke wensen van een brede variatie aan afnemers worden ingevuld.

Afnemers

Tot de afnemers van Sweet & Candy rekenen wij naast groothandels, winkelketens en repackers uiteraard ook snoepspeciaalzaken, ambulante snoepverkopers (onder andere de markthandel), attractieparken en seizoensbedrijven.

Assortiment

Sinds de oprichting van Sweet & Candy ligt de focus op het aanbieden van een totaalassortiment zoetwaren, waarbij de focus ligt op wichtgoed (schepsnoep) en zogenaamde kinderstuksartikelen. Omdat alles uit voorraad leverbaar is kunnen de afnemers snel aangeleverd worden, wat er in de impuls gedreven zoetwarenbranche voor zorgt dat voorraden optimaal zijn en de potentiƫ verkoop zo groot mogelijk is.

Groothandel

Sweet & Candy biedt volop mogelijkheden voor groothandelaren om een breed assortiment zoetwaren op een plek in te kopen. Dit inkoopvoordeel zorgt ervoor dat u perfect kunt inspelen op de vraag van uw afnemers.

Snoepspeciaalzaken

Het assortiment bevat alles wat de snoepspeciaalzaak nodig heeft. Tot de verpakkingen aan toe kunt u terecht bij Sweet & Candy!

Ambulante handel

Sweet & Candy kan inspelen op de wensen van de ambulante handel met een enorm aanbod schepsnoep. Dit assortiment wordt bovendien voortdurend aangevuld met scherpe aanbiedingen en partijgoed van hoge kwaliteit.

Aanmelden

U kunt gebruik maken van het onderstaande formulier als u zich als klant wilt aanmelden bij Sweet & Candy, velden met een rood sterretje zijn verplicht.

Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

Naam: *
Bedrijfsnaam: *
KVK nummer: *
BTW nummer: *
E-mailadres: *
Telefoon: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Land: *
Bericht:
 Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacyverklaring