Zoetwaren Beurs

Eenmaal per jaar organiseert Sweet & Candy een zoetwarenbeurs. Traditioneel wordt deze beurs begin maart georganiseerd. Zodra de beursdata bekend zijn worden deze onder andere via deze website gecommuniceerd. Houd daarom de website goed in de gaten!

De beursvloer

Op de beursvloer presenteren minimaal 25 fabrikanten en importeurs hun eigen producten direct aan de afnemers van Sweet & Candy. Deze opzet van de beurs staat garant voor een gemoedelijke sfeer, maar ook voor een kijkje in de keuken van de fabrikant of importeur. Omdat vele partijen uit de branche samenkomen tijdens de beurs is dit de uitgelezen kans om gezamenlijk met de fabrikant, groothandel en collega ondernemer van gedachten te wisselen over de branche en de laatste ontwikkelingen en trends. Nergens anders vindt u een productpresentatie van circa 1500 producten en 50 verschillende merken op een plek!

Introducties & Innovaties

De Sweet & Candy zoetwarenbeurs staat volledig in het teken van zoetwaren uit alle windstreken. Tijdens een bezoek aan de beurs krijgt u inzicht in het brede assortiment zoetwaren dat Sweet & Candy u kan bieden. Zoetwaren uit de hele wereld zijn verzameld en overzichtelijk gepresenteerd op de beursvloer. De beurs biedt dan ook een unieke kans om nieuwe producten voor uw eigen assortiment te kiezen. Bovendien staat de beurs altijd in het teken van nieuwe productintroducties en innovaties uit de branche. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoetwaren.

Aanbiedingen & acties

Uiteraard vindt u op de beurs ook enorm veel inkoopvoordeel. Een bezoek is ook daarom zeer de moeite waard. U kunt op de beurs praktisch alle aangeboden producten kopen met aantrekkelijke kortingen. Bovendien zorgt Sweet & Candy er na de beurs voor dat de uitleveringen gestroomlijnd plaatsvinden op het overeengekomen aflevermoment. Hierdoor heeft u na de beurs geen extra handeling of extra opslagruimte nodig. Deelleveringen zorgen er bijvoorbeeld voor dat u over de producten kunt beschikken wanneer u deze nodig heeft.

Beursimpressie