One stop shopping voor snoepwinkels!
Circa 1000 verschillende schepsnoep producten
Gebruiksvriendelijke online shop
Meer dan 4000 vierkante meter magazijn
Het grootste zoetwaren assortiment van Europa
Als eerste op de hoogte van de laatste trends

Groothandel in snoep en zoetwaren

Sinds haar oprichting in 1996 is Sweet & Candy uitgegroeid tot een specialistische zoetwarengroothandel. Een onnavolgbaar kinderartikelenassortiment, honderden soorten schepsnoep alsmede vernieuwende seizoensartikelen maken Sweet & Candy tot de specialist voor onder andere snoepspeciaalzaken.

Tijdens de jaarlijkse Sweet & Candy beurs tonen wij ons complete assortiment. Het gehele assortiment is gedigitaliseerd en onze vertegenwoordigers hebben zodoende altijd de artikelen in een laptop voor u op overzichtelijke wijze paraat.

Neemt u gerust eens contact met ons op, de verkoopafdeling vertelt u graag meer over de eindeloze mogelijkheden.

Klanten

Sweet & Candy levert wekelijks veel verschillende klanten in de zoetwarenbranche. Van groothandel tot detailhandel en van winkelketen tot markthandel. lees meer..

Assortiment

Sweet & Candy biedt een zeer breed en diep assortiment zoetwaren. De nadruk ligt op de producten die u vindt in een snoepspeciaalzaak. Wij bieden meer dan 800 soorten schepsnoep en meer dan 1000 kinderartikelen. lees meer..

Online Bestellen

Als afnemer van Sweet & Candy kunt u gebruik maken van het gebruikersvriendelijke online bestelsysteem. U vindt hier het complete assortiment en actuele voorraadinformatie. lees meer..

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag weten wat Sweet & Candy voor u kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. lees meer..

Laden & Lossen

Wilt u bij Sweet & Candy laden of lossen? Bekijk dan hier de openingstijden van ons magazijn en de instructies voor het laden en lossen. lees meer..